Post by ssurescurleli on Feb 4, 2022 18:36:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods glitch money ▞▞▞
▞▞▞ Curse of Aros - MMORPG 2022 version ▞▞▞
Curse of Aros - MMORPG Rol Oyunu cuzi
Tā ir lieliska spēle, un es ceru, ka turpināsit to uzlabot. Un es ceru, ka kādā brīdī jūs spēlējat uzdevumus vai kādu uzdevumu ar mīklu, piemēram, aprakstu. Un jums tas ir jāpadara tā, lai pie tāfeles būtu vairāk nekā 5 uzdevumi.
Tā vienmēr saka, ka piesakieties arī manā kontā, bet es pieteicos, viņš vēlas, lai es atkal un atkal pieteiktos.
Bojāta spēle. Lūdz man pieteikties, pēc tam aizved mani tieši uz Google Play veikalu un parāda atvēršanu un atinstalēšanu. Es noklikšķinu uz atvērt tikai, lai atkārtotu to pašu procesu. Nodrošina vienreizēju pieteikšanos lietotājiem pirmo reizi, bet nevar atkārtoti reģistrēties, lai spēlētu citu reizi.
Spēle ir lieliska, bet to var padarīt perfektāku. Pirmkārt, sasniedzot 80. līmeni, jūs saprotat, ka karte ir diezgan maza un nekas vairāk nav jādara, izņemot tās pašas medības un ieguvi. Otrkārt, koksnes griešana un ieguve rūdas ir diezgan grūti, pat ja jūs iegūstat rūdu, kas ir 1 hit savākt, bet joprojām aizņem pārāk daudz laika. Es domāju, ka jums vajadzētu pievienot funkciju, ka pēc augstāka līmeņa ieguves kalnrūpniecībā jūs savācat 2 vai 3 zema līmeņa rūdas par katru sitienu. Treškārt, izlīdzināt Smithing no LVL 40 uz 50 ir ļoti grūti.
Lūdzu, izmēģiniet šo spēli. Tas ir pārsteidzošs, iespējams, labākais RPG, ko jebkad esmu spēlējis mobilajā ierīcē. Es nevaru gaidīt, lai redzētu turpmāko saturu
Patīk šī spēle, lai izklaidētu sevi šķēpu laikam. Bet, jo trūkst vairāk kartes laukuma un briesmoņu patiesības, pēc kāda laika kļūst garlaicīgi tā spēlēt. Vai nu pievienojiet jaunu kartes apgabalu vai pievienojiet jaunus monstrus kopā ar kādu Donu Jonu, tad tas ir vairāk patīkama spēle.
Nepieciešama vienumu kaudze, tērzēšanas kļūdu tastatūra neaizveras, taču kopumā tā ir jautra spēle
Ahhh
Es vairs nevaru spēlēt kļūdas dēļ, kurā ir rakstīts, ka tiek ielādēta karte, un tas nepārstās teikt, ka tiek ielādēta karte. Es ienīstu šo spēli
Vai varat pievienot vēl dažus uzbrukumus, lūdzu, pls
Uzdevumi nevirzās uz priekšu
Lieliska mūzika, bet es nevaru spēlēt spēli. Ikreiz, kad nospiežu “PLAY”, man tiks parādīts “Izvēlēties kontu”, pēc tam nekas nenotiek. Es gaidīju, kad spēle mani pieteiks.. kā īstajā spēlē, bet nekas nenotiek. Katru reizi, kad es vēlreiz nospiedīšu "PLAY", tiks parādīts tas pats "Izvēlieties kontu". Ir pagājušas gandrīz 5 minūtes. gaidu pašu spēli. 2zvaigznes - vismaz aplikācija atveras un nekrauj manu telefonu.
Curse of Aros - MMORPG Rollimängud fldg
Jums, puiši, ir ļoti nepieciešama pareiza pieteikšanās sistēma. Spēle tomēr ir laba. Tikai pareiza pieteikšanās sistēma
Lieliska spēle. Bija problēmas, mēģinot izdomāt, kas man būtu jādara, bet tagad viss ir kārtībā. Ienaidnieku izvietojumi ir diezgan dīvaini, jo dažkārt augstāki ienaidnieki tiek novietoti blakus zemākiem ienaidniekiem, kuri jums ir jānogalina. Arī bioumos ir šīs sīkās detaļas, piemēram, akmeņi, kas var kavēt varoņa kustību. Bet kopumā pieredze ir lieliska. Lietotāja saskarne ir viegli apstrādājama, un tā nav pārblīvēta, kā to varētu sagaidīt no mmorpg spēlēm.
Lieliska spēle, taču jums vai nu ir jāpavada stundas un stundas sava laika saimniecībai. Vai tiešām kā?! Vai arī jūs tērējat simtiem dolāru, lai iegūtu labu aprīkojumu.
Šī spēle ir laba, tā ir patiešām jautra, bet es nevaru doties uz citām vietām, jo koki to bloķē, tas ir ļoti kaitinoši, un es nevaru dabūt attēlu cirvi vai cirvi, jo viņiem nav iespējas tādu dabūt. nenocirst kokus vai raktuvju neko bez tā, tāpēc, lūdzu, ievietojiet kaut ko spēlē, kas stāsta, kā to iegūt, un novietojiet mazāk koku, lai ceļotu uz jaunu apgabalu.
kā es varu iegūt cirvi un makšķeri tāpat kā citi?
Sveiki, man ļoti patīk šī spēle, un bija jautri spēlēt... Tad pēkšņi es tieku izmests no spēles, un spēle ir jāielādē vēlreiz. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu vai kļūmi
Spēlēju mēnesi, mans padoms: nemēģiniet to vispār Serveri ir ārkārtīgi slikti un aizkavēti, pastāvīgas avārijas, beigta spēle...
Man patīk spēle, es vienkārši piešķiru tai zemu vērtējumu, jo es tik ļoti atpalieku, un es mēģināju atkal pievienoties un pat to izdzēst un vēlreiz lejupielādēt, taču joprojām aizkavējos slikti. Es pārbaudīju savu wifi, tai ir lielisks wifi idk, kas nepareizi, bet, lūdzu, izlabojiet manu spēli! Man arī patīk jaunais atjauninājums!!!
Tā ir lieliska spēle, lai gan nav pamācību par to, kā tā darbojas, kā arī tai nav prasmju, tāpēc es nevaru sagaidīt nākamo atjauninājumu.
Jauka spēle, taču aprīkojuma pirkšana un pārdošana ir slogs, spēlētājiem vienkārši jānoliek preces, lai spēlētāji varētu izvēlēties, ko iegādāties, ne tikai tērzējot.
Šī spēle ir bezgalīgs nāves un ciešanu spārns, jo es saudzēju ledus dēmonu, kas nolaižas neprātā, jo vairāk es nogalinu un palieku, mans prāts klīst un domā daudzas lietas, kas apšauba manu dzīvi līdz šim brīdim, es turpinu atcerēties lietas, kas parāda eksistenciālismu, man likās, ka ledus dēmons ir pie manis aizslēgts, bet es biju tas, kurš šeit bija ieslēgts un darīja vienu un to pašu, gaidot citu rezultātu.
Sveiki, ir pagājuši apmēram 3 gadi, es zinu spēli, tā patiešām kļuva labāka ar gatavošanas sistēmu, es domāju, ka tas būtu ļoti forši, būtu pievienoti vairāk ieroči, piemēram, vāles, šķēpi un, protams, loks
Pēc atsauksmēm šī ir diezgan laba spēle, un mani draugi arī spēlē šo spēli, un es esmu viņus redzējis, man patīk šī spēle, bet problēma ir tad, kad es noklikšķinu uz "Play" un es noklikšķinu uz sava Google konta, tas nedarbojas. jebko
Noteikti iesaku... šī spēle ir laba. Es tikai vēlos, lai šai spēlei būtu klases un dažāda veida ieroči un bruņas.
Ir lielas problēmas, spēle ļoti kavējas, un ir smags darbs, lai izstrādātu un pēc tam spēlētu spēlē
Curse of Aros - MMORPG Rollespil kxwv
Jauka spēle, kaut kas par izstrādātāju(iem) man liek vēss vēsums kaulos, tā ir kā slikta smaka greznā pilī jauka spēle tho, bet dev the Devs?
Es nevaru noguldīt savu zeltu, un tas mani nepārtraukti izgrūž
Curse of Aros - MMORPG Ролевые gwkh
Man patīk spēle, tā man atgādina mini RuneScape, kas man patīk. Tam ir atvērta tērzēšana, brīvā tirdzniecība, atvērta pasaule, taču pašlaik ir tikai tuvcīņas uzbrukumi. Es tagad redzu, ka tiek gatavoti maģijas un attāluma uzbrukumi! Manā pārskatā pirms gada ir minēts tikai tuvcīņa, tāpēc es jūtu, ka jūs klausījāties! Esmu īsts mecenāts un daudzkārt esmu ziedojis, lai izrādītu savu atzinību. Viena no idejām ir, ja prasmīgi mājdzīvnieki varētu turēt resursus, kas varētu būt forši. Es redzu, ka gaidāmas dažas jaunas prasmes, taču alķīmija tiek veidota jau ilgu laiku, un es uzskatu, ka tam vajadzētu palikt, līdz tas ir pabeigts.Spēle ir konsekventi piedāvā atjauninājumus, karšu paplašinājumus, ieročus un daudz ko citu, kas patiešām padara to jautru un jaunu. Svētku pasākumi ir ļoti jautri, es atbalstu to, ko jūs visi darāt ar spēli!
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Приключения nost
Spēlei ir potenciāls, ja pavadāt ar to vienu dienu. No nedēļas tā ātri kļūst par AFK slīpēšanas spēli. Man jāsaka, ka lauksaimniecība resursu iegūšanai ir garlaicīgākā lieta šajā spēlē. Skatieties uz ekrānu un neko nedariet. Katru dienu! Jo bez tā nevarēsi cīnīties ar stingrākiem monstriem. Es zinu, ka spēle joprojām ir beta versijā, bet tā ir mana vaina, jo esmu ziņkārīgs. Tas ir diezgan ironiski, ja automātiskā noklikšķināšana un makro veidošana būs pastāvīgs aizliegums, bet tas, ko jūs darāt, ir tieši tas. Kur ir jautrība
Grindy pixle stila spēle, godīgi sakot, jūs nevarat prasīt daudz vairāk, nekā viņi sniedza šajā spēlē
Es nevaru atjaunināt spēli Lūdzu, izlabojiet to dev
Mans konts jau ir tiešsaistē, pls pix, tā
Man patīk šī spēle, taču ir diezgan grūti atrast dažas vietas uzdevumiem, un nav viegli saprast, kā darbojas lietu veidošana un uzlabošana. Tāpēc būtu labi, ja būtu kāda pamācība vai padomi, ko mēs varētu izlasīt in game.Man patīk spēle, tāpēc jums vajadzētu to izmēģināt, ja jums patīk MMO, kas ir vērsti uz līmeņa paaugstināšanu (bet labi izlīdzināt ir svarīgi katrā mmo😂 😉.
Es esmu spēlējis šo spēli ilgu laiku un mīlu šo spēli, bet viena lieta, ko es pamanīju, ir tas, ka šajā spēlē ir grūti iegūt preces, jo mēs varam teikt, ka kritums ir zems. Lai iegūtu preci, jums ir jāmaļ mūžīgi. Man ir ieteikums, kad izlaižat jaunu saturu, palieliniet vecāku vienumu kritumu, tādējādi mums nav jāstrādā gadu, lai kaut ko iegūtu.
RNG sistēma ir nedaudz nepielūdzama pat ar sauso svītru sistēmu. Arī wiki nerāda krituma iespēju procentos visos vienumos. Ir ļoti grūti savākt resursus un rīkus, kad RNG jūs ienīst. Bet spēle joprojām ir laba.
Super laba spēle man, bet rock feind boss ir tik op, pat ja tas ir otrās nedēļas boss
Boti un Mīklas ir strauji! Lieliska spēle, kas ir tikai pilna ar robotprogrammatūru un uzlaušanu, un nav pārliecības, ka ziņojumam ir kāds labums. Mainīs reitingu, ja robotprogrammatūras un hacks tiks ievērojami samazinātas!
Spēle ir nedaudz pārāk rupja. Tas noteikti ir vieglāk izlīdzināt tūkstoš nekā iegūt labas bruņas, piemēram, kobalta bruņas utt., Un man patīk, kad katrs LVL. 10 aplausu jūs saņemsiet atlīdzību. tāpēc mana doma ir tāda, ka spēle man patīk līdz šim un rada atkarību, bet tik smalka.