Post by vesrekorabil on Mar 13, 2022 19:23:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ D4DJ Groovy Mix ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ D4DJ Groovy Mix IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kinyit drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ D4DJ Groovy Mix 2022 version ▞▞▞
Néhány évvel ezelőtt Bang Dream játékos voltam, és sajnos kénytelen voltam abbahagyni, mert a régi telefonom buta volt, és amikor tudtam, hogy ez a játék megjelent, annyira felkapott voltam, hogy elindítsam. Eleinte nehéz volt játszani vagy akár FC-vel Manualon, de hamar megszerettem, mennyire különbözik a Bang Dreamtől. Vannak olyan dolgok, amelyek idegesítenek, például a hangjegyek késése, de ezt leszámítva nagyszerű játék, jó zenével, klassz karakterekkel, és mindenképp ki kell próbálnod! Ja, és ez egy gacha játék, fájdalom és öröm is.
Nagyszerű játék. Mindenkinek, aki késést tapasztal a dal elején a hosszú sor után, koppintson mind a lemezre, mind a legtávolabbi bal és jobb gombokra mindaddig, amíg valami egyedi karcos hangot nem hall. Remélem tud segíteni
Szórakoztató élmény, de a játékmenet késik, még akkor is, ha kikapcsoltam az összes effektust és csökkentettem a grafikát
Hosszú hanglehűlés után 30-40 ms-on az összes presetnél
A huawei nova 3i-t használom a 76 GB-os szabad tárhelyével, de már 3 nap függőben van a playstore-on, miért nem tudom letölteni?
D4DJ Groovy Mix Musiqa aaf
Nem tudom játszani a játékot. Megcsináltam a gacha bemutatót, de valahányszor azt mondja, hogy koppintson a játék folytatásához, egyszerűen nem regisztrálja a koppintásomat. Meg tudom koppintani a kihagyás gombot, és le tudom játszani a ritmust, ez csak a gacha képernyőkkel van probléma
Ez az alkalmazás nem töltődik le gyorsan, ezért ez rossz
a betöltést kérlek javítsd ki... a játék indításakor és letöltés kérésekor 400 mb rákattintok az ok gombra, aztán nagyon hosszú betöltés nélkül indul a letöltés... szerencsére bejutottam... amikor újraindul a dal betöltése anélkül, hogy bármi történne... következő van-e hiba a sárga hosszú tartás felengedésekor, a játék mindig hirtelen 0,001 másodperces késést kap, ami nagyon bosszantó
Ez a játék egyedülálló a jó filmzene, de van egy csomó probléma, ha megnézzük, hogy a múltban. Először is, a csúszó sáv vagy nyomja állandóan balesetet magasabb szinten játszanak a közös hitbox opciót, vagy lehetetlen elérni azt elválasztjuk a találati mezõk többször. A másik probléma van a játékban, a képtelenség, hogy auto kalibrálni a késleltetés alapján le üt, mint a Bang álom. Ez teszi a legtöbb lehetetlen megmondani, hogy pontosan milyen messze van kapcsolva. Együtt egy unintuitive menü azt várni a frissítéseket
Ez a játék nagyszerű
FELFÜGGESZTETTEM, ÉS NEM MEGADOTT OKOT, MIÉRT?? AZON SZERINT, HOGY CSINÁLTAM VALAMI MEGFELELŐBBET, HIÁT KÖVETKEZTEM A JÁTÉKSZABÁLYOKAT, HOGYAN LEHET FELFÜGGESZTENI, HA NEM CSINÁLTAM SEMMIT? KIJAVÍTSA MEG A JÁTÉKOT, MIELŐTT HELYTELEN VÁDOD AZ EMBEREKET OTT, MIÉRT NEM TETTÉK meg
Gyakran amikor az oldalakat koppintom, a csúszka mindenhol elkezd mozogni, de ezen kívül a játék rendben van.
A kártyák, a dizájn és minden más egyszerűen gyönyörű. Csak azt szeretném, ha a játék ne támaszkodna annyira a Diamondsra. A 'Nyúlról van szó?' Együttműködj, csak úgy szerezheted meg az esemény érméit, ha gachát játszol gyémántokkal. Nagyon remélem, hogy az ingyenesen játszható játékosoknak több módot tudnak adni a limitált tárgy megszerzésére. A játéknak a legelső eseménytől kezdve kell kezdődnie, és nem követnie kell a JP verziót, ez csak igazságtalanná teszi a többi játékossal szemben, akik nincsenek JP-n, mivel kihagyják az eseményeket.
Csodálatos játék! Csak az a probléma, amikor egy dal előadása közben, és amikor a karakterek beszélnek, ez nagymértékben késlelteti a játékot, ami mindennek az időzítését késlelteti és nagyon lelassítja. Tényleg fantasztikus grafika. Jó játék!
Csak játszani akarok.. de először játszani, ekkora késéssel, még akkor is, ha kihagytam a párbeszédeket, az edzéseket stb.. Csak abba akarom hagyni.
Ennek a játéknak sok pozíciója lehet egy dal lejátszása közben, de a bemutatóhoz csak két ujj beleegyezése szükséges! Bikaszem az érdeklődési körömön!😍
Szórakoztató, de vannak problémák. Gyakran lefagyok vagy lezuhanok. Nem számít, hogyan módosítom a beállításokat, ez csak optimalizálási vagy csatlakozási problémának tűnik. Egyébként mókás, de a barátokkal játszani szívás, amikor lekapcsolom őket Wi-Fi-n vagy mobil adatkapcsolaton.
Ez a játék tényleg legit, a dalok remixei nagyon menők n persze a karakterek letehetőek, 1 zonk dolog az, hogy instabil, laggy n keretezés. 2. frissítés: A LAG N KERETEZÉS MEGJAVÍTOTT. Óriási megkönnyebbülés, hogy néhány felhasználó, aki találkozott ezzel a problémával, végre zökkenőmentesen játszhat. Adok hozzá 1 csillagot, hogy lássam, mennyire stabil. Ha 2/3 foltban még mindig gud, akkor egyenesen 5 csillag ezért a fantasztikus játékért!
Szörnyű árak
ez a játék gyorsan a kedvenc ritmus gacha játékommá vált, szó szerint soha egyetlen napot sem hagytam ki a játékból. a mechanika annyira eltérő, és nagyobb kihívást jelentő játékélményt biztosít, mint a puszta koppintás, valamint egy csúsztatási/lepedési mechanika, amely valóban érzékeny a többi kapcsolódó játékhoz képest. a kiadáskor több csatlakozási probléma is volt, amelyek mára már nagyrészt kijavítva, de időnként még mindig elakadok a multilive vagy a club vegyes játékban. de nagyon szeretem ezt a játékot!
Kedves Bushiroad International Ez a játék egyike azoknak a nagyszerű játékoknak, amelyeket nem tudok abbahagyni, csodálom a grafikát, a felhasználói felületet, a játékmenetet és a karaktereket, valamint az egyik legjobb ritmusjáték, amivel valaha játszottam. Remélem, Bushiroad folytatni tudja a jó munkát! Szeretnék egy javaslatot adni a Hololive új dalainak beillesztésére is, mert már van néhány.花月ノ夢-t szeretnék kérni Sakura Mikotól és Unisont Houshou Marine-től. Remélhetőleg a producer látta ezt az értékelést! Várjuk a frissítéseket!
Szóval ez az egyik kedvenc játékom, de mostanában nem enged be a játékba, szóval lehet, hogy törlöm és telepítem, de ez az egyik kedvenc játékom, csak így tovább Ellenától
A játék nagyon klassz, de a késés mindent elront. Igen, ez olyan rossz. Néha nem olvassa el a kattintásaimat, még akkor sem, ha az érintések látszanak. Ráadásul a gacha pull animáció unalmas. Ez csak egy fehér képernyő. Nem dob fel semmit.
Learn Polish language & words Образование zom
Akárcsak a játék koncepciója, de a probléma az, hogy zökkenőmentesen tud futni jó eszközökön, nem tud futni a régi eszközökön, és szinte lehetetlenné teszi a játékot, ha lehetséges, próbáljon meg olyan változtatásokat végrehajtani, amelyek csökkentik vagy letiltják az effektusokat és a hátteret hatások, összességében jó játék
D4DJ Groovy Mix Musik bdt
A játék még a legalacsonyabb beállításon is késik, az összes effektus le van tiltva. Meg tudod oldani ezt a problémát pls? Szerkesztés: Sikerült megoldást találnom, mégpedig úgy, hogy kiléptem az alkalmazásból és újra megnyitottam. Nem vagyok benne biztos, hogy mindenkinek ugyanaz az fkr, de ez a módszerem a játék javítására
Nagyon élvezem, ez az első anime gatcha ritmusjátékom! Azonban ez tényleg sok, hogy könnyebb legyen a kezdőknek / a dolgokat jobban el kellene magyarázni / legyen egy olvasható útmutató, mivel sok nagyon zavaró. De a játékmenet kárpótol érte.
Szinte nincs negatív oldala ennek a játéknak, tetszik! Olyan problémám van, hogy a játék szerint frissítenem kell, de nincs frissítés.
Kérjük, javítsa ki a hosszú hangjegyek késleltetését
D4DJ Groovy Mix 음악 gxe
a játék sokszor késett, ahogy a zene is, nem szeretem, mert nem hallom, milyen ritmust játszom, a grafika rendben van, így csak 2 csillag
Kipróbáltam a játékot, és izgatott volt, hogy HoloLive kislemezeket is tartalmaz. Sajnos normál és kemény szinten játszva (egyszerre sok jegyzet a képernyőn) a játék teljesen lefagy és összeomlik. Van egy Poco X3 NFC-m, ami bőven elég ahhoz, hogy bármilyen más játékot kezeljek, de ezt nem. Vicces, hogy a Tapsonic nevű régebbi játékban (DJ Max Technikától) még sok nóta és kombináció van, ennek ellenére semmi gond. Ez a játék izgatott volt, de a végén csalódást okozott.
Ez a játék nagyszerű, kivéve azt a lemaradást, amelyet minden hangütésnél tapasztaltam, különösen vegyes módban, a dal szinkronizálatlan volt, és hirtelen szinkronizálva lett a következő dalhoz, így lehetetlenné tette a teljes kombinációt
Összességében szép játék. Összességében ugyanaz, mint az új történetekhez hozzáadott BanGDreams és a DJ funkció, amely még nagyobb kihívást jelent. Ha korábban játszottál a BanGDreams-szel, nagyon hasonlónak fogod találni.
Utálom ezt a játékot, tiltsátok meg, hogy több élménnyel is élhetek